Kutsu

Peurunka Rogaining  lauantaina 29.9.2018

Peurunka ja Vihtavuoren Pamaus järjestävät lauantaina 29.9.2018 rogaining-kilpailun, joka sopii kaikille luonnossa liikkuville: suunnistajille, seikkailijoille, retkeilijöille, vaeltajille, perheille ja työ- tai kaveriporukoille. Rogainingissa joukkueet keräävät pisteitä eriarvoisista rasteista, joita voi hakea vapaassa järjestyksessä annetun kilpailuajan puitteissa.

Kilpailukeskus

Kylpylähotelli Peurunka Laukaassa (navigointiosoite Peurungantie 85, Laukaa)

Sarjat

Sarjoja on kaikkiaan kolme. Pääsarjan kilpailuaika on 6 tuntia, pyöräsarjassa (MTB) kesto on 3 tuntia.  Lisäksi järjestetään kevyempi 2 tunnin kisa, jossa sallitaan myös ”yhden hengen joukkueet”. Ikä- tai sukupuolijakoja ei ole, kaikkiin sarjoihin voi osallistua nais-, mies- tai sekajoukkueilla.

Joukkueet

Joukkueessa on 2-5 jäsentä, joista yksi on kapteeni.  Koko joukkueen tulee liikkua ja käydä rasteilla yhdessä. Joukkueissa voi olla alaikäisiä vähintään 12 vuotta täyttäneitä, mutta aina on oltava myös täysi-ikäinen kapteeni, joka vastaa alaikäisistä.  2 tunnin sarjaan osallistuvilla perhejoukkueilla ei ole lasten alaikärajaa. Joukkueilla on joukkuekohtainen kilpailunumero.

Kartat

Kaksipuolinen A3-kartta, jolle muovitasku.   Pääkartta on maastokarttapohjainen mittakaavassa 1:25 000.  Kääntöpuolella on kaksi 1:10 000 suunnistuskarttaa, joiden alue sijoittuu pääkartalle. Suunnistuskartan alue ja rastit on merkitty pääkarttaan. Karttojen käyräväli on 5 m. Rastimääritteet on painettu karttaan.

Rastit ja leimaus

Rastit on merkitty valko-oransseilla rastilipuilla. Emit-leimaus. Joukkueella on yksi emit-kortti. Joukkueen kortin numero tai kortin vuokraustarve ilmoitetaan järjestäjille ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tehdään nettilomakkeella, johon löytyy linkki näiden sivujen välilehdeltä ”Ilmoittautuminen”.  Osallistumismaksujen maksaminen vahvistaa ilmoittautumisen. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 27.9.2018. Jälki-ilmoittautuminen (myös kilpailupaikalla) on mahdollista vain 2 tunnin sarjaan. Paikan päällä maksettaessa maksuna käyvät selvän rahan ohella Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, ennakkoon maksettu saldotosite, Suomen Hoitosetelin supersetelit, Tyky-kuntosetelit ja Virikesetelit ja Laukaan kunnan liikunta- ja kulttuurisetelit.

Osallistumismaksut

6h ja MTB-sarjat                         40 €/henkilö
2h sarja                                        30 €/joukkue   (yhden hengen joukkueelta 20 €)

Maksut ovat samat koko ilmoittautumisajan. Kaikkiin maksuihin sisältyy kartat, maaston huoltopisteiden tarjoilut sekä puku-, pesu- ja saunatilojen käyttö, 6h ja MTB-sarjoissa lisäksi keittoruoka ja kahvit.

Kapteeni maksaa koko joukkueen maksut yhtenä eränä järjestäjän tilille: Vihtavuoren Pamaus  FI22 5221 2240 0068 98  Viestikenttään merkitään joukkueen nimi.

Mikäli joukkue peruuttaa osallistumisensa vähintään 3 viikkoa ennen tapahtumaa, osallistumismaksut palautetaan tai hyväksytään seuraavan vuoden kilpailun osallistumismaksuksi.

Aikataulut

SARJA 6h 2h MTB
Ilmoittautuminen avautuu 09:00 09:00 09:00
Kartat jakoon 10:00 11:30 11:30
Yhteislähtö 11:00 12:00 12:30
Kilpailuaika päättyy 17:00 14:00 15:30
Maali sulkeutuu 17:30 14:30 16:00

Palkinnot

Jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein. Kaikki muut palkinnot ovat arvontapalkintoja ja ne arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Pääpalkintoina on kylpyläviikonloppuja. Palkinnot jaetaan kussakin sarjassa heti maalin sulkemisen jälkeen.

Lapsiparkki

Lapsiperheiden osallistumisen helpottamiseksi tapahtumassa on lapsiparkki, jota ylläpitää Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vihtavuori-Leppävesi paikallisyhdistys. Lapsiparkilla on käytössä Peurungan kylpylän yläkerran liikuntasali, jossa lapsille on tarjolla touhurataa, piirtelypistettä ja vapaata leikkiä. Lapsilla on mahdollisuus päästä myös kiertämään ulkona omaa minirogaining-rataa. Minirogaining-radan voi kiertää myös kilpailun jälkeen yhdessä vanhemman kanssa.

Lapsiparkissa on MLL:n koulutetut hoitajat. Parkki on avoinna klo 11-14.30 ja tarkoitettu kahden tunnin sarjaan osallistuvien vanhempien lapsille. Lapsiparkin alaikäraja on noin kaksi vuotta. Lapsiparkissa ei ole tarjolla syötävää tai juotavaa. Lapsia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Lapsiparkkiin voi jättää vapaaehtoisen maksun MLL:n paikallistoiminnan tukemiseksi.

Tarkemmat ohjeet

Tarkempi osallistujaohje löytyy INFO-välilehden alta.