Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2019 kisaan käynnistyy vuoden alkukuukausina. Ohjeet ja ilmoittautumislinkki tulevat tälle sivulle.

Alla on vuoden 2018 kisaa koskeneet ilmoittautumisohjeet.

Osallistumismaksujen maksaminen vahvistaa ilmoittautumisen. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 27.9.2018. Jälki-ilmoittautuminen (myös kilpailupaikalla) on mahdollista vain 2 tunnin sarjaan.

Osallistumismaksut

6h ja MTB-sarjat                         40 €/henkilö
2h sarja                                        30 €/joukkue   (yhden hengen joukkueelta 20 €)

Maksut ovat samat koko ilmoittautumisajan. Kaikkiin maksuihin sisältyy kartat, maaston huoltopisteiden tarjoilut sekä puku-, pesu- ja saunatilojen käyttö, 6h ja MTB-sarjoissa lisäksi keittoruoka/eväspakkaus sekä kahvit.

Kapteeni maksaa koko joukkueen maksut yhtenä eränä järjestäjän tilille: Vihtavuoren Pamaus  FI22 5221 2240 0068 98  Viestikenttään merkitään joukkueen nimi.

Paikan päällä maksettaessa (vain 2h sarja) maksuna käyvät selvän rahan ohella Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, ennakkoon maksettu saldotosite, Suomen Hoitosetelin supersetelit, Tyky-kuntosetelit ja Virikesetelit ja Laukaan kunnan liikunta- ja kulttuurisetelit.

Mikäli joukkue peruuttaa osallistumisensa vähintään 3 viikkoa ennen tapahtumaa, osallistumismaksut palautetaan tai hyväksytään seuraavan vuoden kilpailun osallistumismaksuksi.