Sää suosi kisapäivänä

 

Pisteitä metsästämään lähti noin 130 rogaajaa. Peurungan Bistro-kahvilassa oli mukava suunnitella reittiä sillä aikaa, kun ulkosalla yöpakkanen joutui päivänpaisteen selättämäksi.

reitin suunnittelua 2

Reitin suunnittelussa

Kamppailu ykkössijasta oli kuuden tunnin juoksusarjassa erittäin tiukka. Mitalit jaettiin kahden pisteen eroin. Expedition unknown voitti 139 pisteellä, seuraavina Team Holm ja Pirunvuoren ponnistus. Lähes yhtä jännäksi meni pyöräsarja. HP Crea Sports, WauhtiEtanat ja Puuppola Rules jakoivat mitalisijat pistein 126, 121 ja 119.

Kahden tunnin sarjassa erot pisteissä olivat suurempia, mutta niin olivat erot tavoitteissakin. Mukana oli paljon niitä, joille tärkeintä oli oppia uutta lajia tai tehdä vaihteeksi välietappeja sisältävä reipas ulkoilulenkki. Kaksituntisen voitti STE Team (78 p), hopealla #hirveestipaljon (66 p) ja pronssilla A* (61 p).

Iloisimmat maaliintulijat löytyivät Peurungan pihapiirisssä pidetystä minirogainingista. Saattoi olla lajissaan ensimmäinen Suomessa. Miniin osallistui kuusitoista lasta, nuorimmat parivuotiaita. ”Uudestaan!”, oli monenkin ensikommentti maalissa.

Mitalit jaettiin eniten pisteitä saaneille, mutta muuten palkinnoille pääsy oli kiinni vain tuurista. Kaikki muut palkinnot arvottiin. Pääpalkinnon, Peurungan kylpyläviikonlopun kahdelle, voitti Elias Karjalainen.

Kerätyn palautteen perussävy oli hyvin tyytyväinen, mutta kehitettävääkin löytyi. Katsotaan, mihin jatkossa pystymme.

Järjestäjien puolesta suuret kiitokset kaikille osallistujille ja yhteistyökumppaneille.

Unto Eskelinen

kilpailunjohtaja

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s